Dobrý den,
zaměstnancům k narozenínám dáváme nepeněžní poukázku do Konzumu v hodnotě 500 Kč. Nákup těchto poukázek jsme účtovali do fondu FKSP který byl vytvořen před lety, jako dar do 2000 Kč. Dar do 2000 kč byl ale od roku 2024 zrušen pokud se nemýlím?
Zajímá mě tedy jak je to teď. Můžeme nadále poskytovat nepeněžní plnění zaměstnancům formou poukázky do Konzumu aby to pro zaměstnance osvobozeno? Já si myslím že ne.
Pokud by jsme chtěli poskytnout poukázku která bude osvobozena, musí se teď týkat pouze zdraví, volnočasové aktivity apod? Nebo jsou i jiné možnosti. Můžeme pak poukázky účtovat oproti FKSP nebo je nutnost je započítávat do ročního úhrnu benefitů?
Předem děkuji za odpověď
Monika
Hezký den, Moniko,
v roce 2025 platí limit pro osvobození zvyšuje na 23 278 Kč
Poukázky na nákup zboží, jako jsou ty do Konzumu, nespadají mezi benefity osvobozené od daně. Pro zaměstnance tedy představují zdanitelný příjem podléhající odvodům na sociální a zdravotní pojištění.
Pro zachování daňového osvobození je vhodné poskytovat benefity zaměřené na oblast zdraví, vzdělávání, kultury či sportu. Tyto benefity jsou osvobozeny od daně z příjmů do uvedeného limitu a tedy 46 557 Kč resp. 23 278, 50 Kč
S pozdravem,
2 Líbí se
Dobrý den,
Děkuji za odpověď. Napadá mě ještě kdyby jsme zakoupili vitamíny na imunitu v době chřipek a udělali z toho balíček. Dali zaměstnancům dle seznamu. Můžeme započítat do zákonného limitu benefitů i takto fyzický dar?
Děkuji
Ano, to je v pořádku: Vitamíny a další prostředky pro podporu imunity s cílem minimalizovat pracovní neschopnost lze zahrnout mezi benefity zaměřené na zdraví.
1 Líbí se